5 Essential Elements For خواص چای کوهی و عناب
5 Essential Elements For خواص چای کوهی و عناب
Blog Article
میوه عناب کاربردهای زیادی در طب سنتی ایرانی بهعنوان داروی ضدسرفه، ملین و کاهنده فشار خون دارد. این میوه در طب سنتی در ترکیب با سایر داروهای گیاهی برای درمان سرماخوردگی، آنفولانزا و سرفه استفاده میشود.
*توجه داشته باشید که مصرف عناب برای بیماران دیابتی به دلیل تداخل با داروها عوارض جانبی دارد.
عناب خشک مزهای شبیه خرما دارد، بسیار انرژیزا و حاوی چندین نوع ویتامین و ماده معدنی است.
عناب میتواند به فرایند هضم بهتر غذا کمک کند ، عناب به نرم شدن و حجیم شدن مدفوع شما کمک میکند و خطرات ناشی از زخم معده، آسیب و باکتریهای مضری که ممکن است در روده شما وجود داشته باشد کاهش میدهد.
عناب خون را تصفیه میکند و سموم را دفع میکند، حتی میتواند در کاهش استرس و افزایش آرامش بدن نیز کمک کننده باشد، به خصوص برای افرادی که دچار مشکلات بیخوابی و کم خوابی هستند.
میوه عناب میتواند به مبارزه با عفونتها کمک کند زیرا سرشار از فیتوکمیکالهای تقویت کننده سیستم ایمنی است.
طریقه مصرف کندر برای لاغری و کاهش وزن
همچنین یادآوری شده است که زیاده روی در خوردن عناب باعث کم شدن غرایز جنسی میشود و عناب در اشخاص سرد مزاج، تولید گاز و نفخ میکند و این گونه افراد باید عناب را با مویز میل نمایند تا به عنوان مصلح آن عمل کند.
چربی: عناب منبع مناسبی از اسیدهای چرب ضروری است. بخش بزرگی از این چربیها در عناب خوردن خواص عناب خشک از اسیدهای چرب غیراشباع تشکیل شده است.
بهبود سلامت قلب نیز از خواص عناب خشک است. عناب سرشار از پتاسیم است و سدیم کمی دارد. پتاسیم رگهای خونی شما را شل میکند و به تنظیم سطح فشار خون کمک میکند.
عناب را میتوان به شکلهای مختلفی در برنامه غذایی گنجاند. یکی از روشهایی که بسیار پرطرفدار است استفاده از این میوه به شکل دمنوش و چای میباشد.
مهم: تمامی مطالعات انجام شده بر روی حیوانات و مخصوصاً موشهای آزمایشگاهی بودهاند.
پیش از اینکه درباره خاصیت عناب برای کبد چرب بدانیم، بهتر است با خود این میوه بهتر آشنا شویم.
۲۸ مدل گردنبند هرینگبون نقره ؛ ترندی که هرگز قدیمی نمی شود